İskandinav stil, sadeliği, minimalist çizgisiyle sadece İskandinav ülkelerinde değil, dünyanın her yerinde en popüler tasarım stillerinden biri. Havanın soğuk, gün ışığının az olduğu bu bölgede yaşayan insanlar dünyanın en mutlu insanları. Bizce evleri bunda büyük rol oynuyor!

Danimarka'da yaşayan Lina Polat, evinde İskandinav stili harika renkler, harika aksesuarlarla yorumlamış. Kendi yorumu çok minimalist değil, kişiselleştirilmiş dokunuşlara, şık detaylara tasarımında yer vermiş.

Doğaya ve doğala olan övgü, bu stilin odağında. Bu evde de ahşap parkeler, masif masa ve bolca ev bitkisiyle doğallık dekorun odağına yerleşmiş.

Loş aydınlatmalar, puf gibi, koltuk şalları gibi alana konfor kayan detaylar ve mumlar tam da "hygge" bir ortam oluşturuyor. Tamamlayıcı mobilyaların yuvarlak çizgisi var. Duvarda büyük boyutlu yuvarlak aynalar, puf ve orta sehpa yuvarlak çizgilerin yatıştırıcı etkisi kullanılmış.

Duvarda yuvarlak aynalar, baskı tablolar, peri ışıklar ve sarmaşıklar ise size duvar dekorasyonu için güzel fikirler verecek.

Bu evin tüm fotoğrafları ev sahibimizin Instagram hesabı @linapolat 'da. Buyrun konuk olalım..