Şimdi konuk olduğumuz bu bebek odası, evin genelinin renkli dekorunun aksine monokrom renklerde bir oda. Minik Ömer Alp'in odasının konuğuyuz. Fotoğraflarda ise modelimiz Ömer Alp'in tatlı ablası Ayşe Nil.

Melek hanımın çok takipçili bir moda ve anne/bebek yaşam blogu var. Bayıl dığımız evinde ise renk ve desenler konusunda çok cesur. Giyiminde olduğu gibi evinde de renklerin yüksek enerjisinden faydalanmış ev sahibimiz.

Ailelerine yeni katılan Ömer Alp'in ileride muhtemelen oyuncaklarla kalabalıklaşacak odası için oldukça sade bir tasarım tercih edilmiş. Melek hanım hem çocukların zaman geçirmekten mutlu olacağı, hem de düzeni ve kullanışı oldukça kolay bir oda dekore etmiş.

Duvarda üç renk var. Grinin açık ve koyu iki tonu ve beyaz, zigzag şeklinde boyanmış. Bu uygulamayı bantlarla siz de kolaylıkla yapabilirsiniz. Mobilyalar ve aksesuarlar Archi Mommies'den. Abajur ve sepetler Lal Avize, halı Racuun Kids ve son olarak odanın renklerine uyumlu bir kumaştan seçilip, özel hazırlanmış çadır Happy Joy Kids'den.