Büşra hanım için evinin dekorunda uyum önemli. Evini tasarlarken de renkler, mobilyaları tamamlayan aksesuarlar, perdeler ve duvar dekorlarını seçerken her detayda harmoni yakalamak istemiş.

Matematik öğretmeni ev sahibimiz henüz yeni evli. Evini dekore etme süreci büyük keyif aldığı bir dönem. Dekor hala da tamamlanmış değil; eklemek istediği çok şey var. Onları da zamana bırakıyor, sadece çok sevdiği parçaları eklemeyi planlıyor Buket hanım. Çünkü gün sonunda huzur buldukları, rahat bir eve dönmek en az estetik kadar önemli.

Mutfak dekorasyonunda geometrik desenli bir halı, siyah tezgah ile dikkat çekici olmuş dolaplar ve ahşap masayı tamamlayan metal sandalyeler ile modern esintiler kendini hissettiriyor. Mutfakta kullanım kolaylığı Büşra hanım için önemli. Bu sebeple de sadeliği ön plana almış, fazlalık kullanmaktan kaçınmış.

Salon dekorasyonunda ise modern stil tercih edilmiş. Bordo rengin vurgu renk olarak seçildiği salon, bu renk paletiyle sıcak bir atmosfere sahip. Malzemeler de modern stili tamamlar şekilde seçilmiş. Metal ayaklı mobilyalar mermer görünümlü.

Duvarlarda çok fazla aksesuar kullanılmasa da, sıradan bir görünümden kaçınmak adına duvar kağıtları ile istediği hareketi dekorasyonuna katmış Buket hanım.

Mobilyalar Mersin Onur Mobilya'dan. Aksesuarlar ise pek çok farklı internet sitesinden alınmış. 

Buket hanım, evi ve ev alışverişini aynı zamanda Instagram hesabı @busrahomes 'da paylaşıyor. Buyrun konuk olalım..