Bu zevkli ev, bir ekip çalışmasının ürünü. Ev sahiplerimiz yeni evli, genç bir çift. Hem mobilya, hem de ev alışverişleri bolca araştırma, gece geç saatlere kadar süren Instagram keşifleri ve mobilya ve aksesuar dükkanlarına gezilerinin sonucu. Evlerinin tasarımında ikisi de söz sahibi. Ortaya çıkan dekor ise, ortak zevklerinin ürünü olmuş.

Salonda mobilyaların seçimi ev sahibimizden, renkler eşinden. Gri ve bordo renkleri seçerken; başta bu ikilinin koyu renkli mobilyalar ile beraber ortamı karartabileceğini düşünüp, tereddütte kalmışlar. Mobilyalar koyuysa, tamamlayıcıları açık tonlarda seçmek gerekli demişleri ve sonuç da tam istedikleri gibi olmuş. Bordo kullanıldığı her odada hemen dikkatleri üzerine çekebilecek bir renk. Aynı zamanda 2018 yılının Pantone rengi!

Açık renkli tüller, beyaz halı ve açık renkli duvarlar, oluşturdukları kontrast ile mobilyaların öne çıkmasını sağlarken, alana ferah bir his de veriyorlar. Zaten salonda cam bol. Bu camlardan içeri gün ışığı doluyor..

Ev sahiplerimiz mobilyalarını seçerken, kolayca sıkılmayacakları, zamansız parçalar almaya odaklanmışlar. Salon mobilyaları oldukça modern. Modern chesterfield kanepeler, metal ayaklı mermer görünümde sehpa ve siyah cam masa, konsol ile beraber kullanılmış. Mobilyaların parlak dokusu alana şık bir hava kazandırıyor. Avizeler, aksesuarlar her detay özenli. Ev sahibimiz kuruttuğu çiçekleri bir çerçeve içine yerleştirerek hoş bir kendin yap dekor da eklemiş. Mobilyalar İstanbul Masko Ata Home'dan.

Ev sahibimizin evi ve hayatı Instagram hesabı @my_living_house 'nda. Buyrun bu zarif ve şık eve beraber konuk olalım..