Şimdi konuk olduğumuz bu evde, ev sahiplerimiz yeni evli bir çift. Güzel bir terası olan, dubleks evlerini estetik kadar kullanışlılığı da ön plana alarak tasarlamışlar.

Ev sahibimiz Seda hanım okul öncesi öğretmeni. Bu sebeple de el işine, resim yapmaya, kendi emeği ile bir şeyler üretmeye uzak değil. Evinin dekorasyonuna da kendi ürettiği şeyleri katmayı çok seviyor. Alıp, sonradan dekorasyonuna uyduramadıklarının renklerini değiştiriyor; duvarları kendi çizimleri ile renklendiriyor, kendi yaptığı aksesuarları dekoruna ekliyor. 

Eviyle uğraşmaktan bu kadar keyif alınca, ana parçaları olabildiğince kolay şekillendirebileceği parçalar seçmiş. Halı, kırlent, duvar panosu gibi küçük parçaları değiştirerek, her odanın dekorasyonunda ufak değişimler yapıyor.

Evin çok fazla keyif köşesi var. En keyifli bölüm ise teras! Teras kocaman. İçine bir oturma grubu, bir de masa, sandalye takımı sığmış. Zeminde karolar, teras takımının dokusuyla nostaljik bir his kazanıyor. Pek keyifli..

Seda hanım düzen seviyor. Evinin pek çok bölümünde ekstra dolaplar mevcut. 

Mutfak, değişim öncesi tek duvarda dolapların yetersiz kaldığı bir mutfakmış. Dolap sayısını arttırmak adına, karşı bölüme bir derin dolap, bir de masa üzeri ince dolap eklenmiş.

Merdiven altı boşluk yine derin dolaplarla değerlenmiş. Köşe koltuk bazalı. Koltuğun altı yine dolap alanı olarak kullanılabiliyor.

Seda hanımın evine konuk olurken, ev sahibimizin Instagram hesabında tüm ev alışverişini paylaştığını söylemeden geçmeyelim. @sedaayhn1 takip edebilirsiniz. Buyrun konuk olalım..