Bu göz alıcı ev, klasik mobilyaların hareketli detaylarla tamamlandığında nasıl da ritim kazanabileceğinin harika bir örneği! Ev sahiplerimiz henüz yeni evli bir çift. İlk evlerinin dekorasyonunu biraz yorularak, ama süreçten büyük de zevk alarak tamamlamışlar. Buket hanım için Pazartesi'ler artık evden uzakta olmak demek. Yeni Pazartesi'ler şimdi daha da sendromlu.. 

Konuk olduğumuz salonun dekorunda klasik ve gösterişli bir görünüm tercih edilmiş. Krem renkli chesterfield kanepeler, metal ayaklı, ayna tablalı orta sehpa ve zigonlarla bir arada. Salonun yapısı itibariyle, alanın zaten kıvrımlı bir formu var; tavanda uygulanmış asma tavan ve duvardaki nişler de bu özelliği ön plana çıkarıyor.  

Ana renklerde desene yer verilmemiş olsa da; fon perdeler desenli seçilerek dekorasyona hareket katmak hedeflenmiş.

Salon dekorasyonu, iyi değerlendirilmiş bir alana iyi bir örnek. Şekli itibariyle yerleşimi zor salona, nişler, aynalar, odak noktalar ve açık renkte zemin, mobilya ve halı gibi seçimlerle akıllıca küçük alan çözümleri getirilmiş. Salon oldukça ferah ve rahat hissettiriyor.

Ana renklerde sofistike bir iki olan mor ve krem seçilmiş; altın detaylarla da dekor destekleniyor. Buyrun konuk olalım..