Daha önce konuk olduğumuz bu modern stil evde, serin tonlar dekorun odağını alınmış; açıktan koyuya grilere canlı sarılar, büyük boyutlu fotoğraf baskıları, eğlenceli aksesuarlar ve bolca dekoratif obje ile alana kişiselleştirilmiş dokunuşlar katılmıştı.

Ev sahibimiz boyamayı seviyor. Hatta bu işi profesyonelleştirmiş. El emeği ürünler üretip, Instagram hesabından satıyor. Sunum tepsileri, dekoratif objeler, çerçeveler, duvar dekorları ve kişiye özel üretim akesuarlar. Butiğinde daha neler neler var.

Boyama işleri ise bir süreliğine aksamış. Sebebi ise evde tadilat olması!

Mutfak yenilenmiş; kapı ve duvarlar boyanmış, hol ve mutfakta zemin seramikleri değişmiş, ahşap yerine beyaz süpürgelikler yaptırılmış. Bir diğer değişim de banyoda. Duvar seramikleri yenilenmiş; duşakabin ise el emeği ile biraz makyajlanmış.

Mutfakta country stil, gri renk dolaplar ahşap tezgah ile..

Mutfak komple tadilat geçirmiş. Ikea'dan esinlenip özel yaptırdığı dolaplarda gri rengi dolap renginde kullanan ev sahibimiz, country stil mutfakların doğal dokusuna çok yakışır şekilde ahşap tezgah kullanmış. Rustik kulplar, metal sandalyelerle beraber kullanılan ahşap masa, alana bütünlük kazandıran seçimler. Ev sahibimiz boyacı olunca, evde uyumsuz hiç bir parça yok. Uyumsuz olsa bile hemen büyülü eller onu uyumlu hale getiriyor. Letgo'dan alınıp, boyanan sepetli dolap gibi.

Dekorun tamamında pek çok kişisel dokunuş var. Botanik baskılar, duvarları için ev sahibimizin favorisi. Ama renkli çerçevelerden yaptığı galeri duvarları, büyük boyutlu baskı fotoğraflar, hatta karatahta boyası ile boyanmış koca duvar gibi uygulamalar dekoru zenginleştirmiş.

Bu eve konuk olurken, tadilatın öncesi kareleri de ekliyoruz. Sona da ev sahibimizin el emeği boyama işlerinden birkaçını seçtik. Dileyen @homedekor_atolye 'den kendisi ile iletişime geçebilir. Buyrun konuk olalım..