Bu ev siyah, beyaz kontrastı, parlak yüzeyler ve düz çizgilerle yakalanan modern görünümün sıcak doku ve renkte dokunuşlarla nasıl daha keyifli, daha ev gibi bir hale dönüşebileceğinin güzel bir örneği..

Almanya'da yaşayan ev sahibimiz, yaşadığı bölgenin karakteristik yapısına uygun işlevsel, keskin, modern dekorasyonunu eklediği sıcak materyal ve renk seçimleriyle tamamlamış. Modern çizginin dışına çıkmadan, konforun ön planda olduğu, huzurlu bir atmosfer yakalamış.

Salonda kahverengi koltuk takımı, duvarda beyaz renkli tuğla duvar ile alanın sıcak ortamını pekiştiriyor. Mobilyalar Enza Home'dan.

Yemek masası da yine evin doğal, modern stiline uyumlu. Ahşap tabla, ahşap retro ayaklı, koltuklara uyumlu sandalyelerle kullanılmış.

Parlak materyaller sadece dolaplarda değil, zeminde de tercih edilmiş. Gri seramikler parlak dokularıyla dikkat çekici; merdivenlerde de spot aydınlatmalar ve cam korkuluklar, şık bir tasarım oluşturmuş.

Mutfakta daha ferah bir görünüm kazanmak adına, üst kısımda dolap kullanımı yerine derin dolaplar ve bir yarım ada kullanılmış. Dolapların üstü boş olunca, dekoratif obje ve resimlerin sergilenebileceği raflar ile dekora heyecan geliyor.

Ev sahibimiz evinden kareleri @mykinterior16 'da paylaşıyor. Buyrun biz de evine konuk olalım..