Uzuuun süren, kapsamlı bir tadilat sonrası evin yeni stilinde nostalji ön planda.. Gülcan Hanım, eski bir ev alıp, a'dan z'ye yaptığı tadilat sonrasında yeni mobilyalar almış olsa da, eskilerin tamamını da gözden çıkarmaya kıyamamış. Zaten boyamayı seviyor; daha önce ufak aksesuarların boyamasında da tecrübe kazanmışken, balkon takımı, sandalyeler gibi bazı şeyleri de kendisi yenilemiş.

Ev sahibimiz nostaljik bir ruha sahip. Yeni evi için seçtiği zamansız stil de bunu zaten gösteriyor. Rustik beyaz mutfak, desenli seramiklerle tam dekorunu bulmuş. Ahşap davlumbaz, açık tabak rafları, rustik kulplar stili tamamlayan detaylar. Bu mutfağın tasarım ve uygulaması Roven Mutfak'a ait.

Salon dekorasyonunda ise klasik mobilyalar, toprak renklerde. Evin tamamında nostaljik ruhu devam ettiren Gülcan Hanım, kapılarından, zemin seçimine her detayda uyumu yakalayarak bunu başarmış.

Salon mobilyaları Mobs Mobilya'dan. Salon duvarı için renk seçimlerine ve kullanılan dekoratif uygulamalara bayıldık! Uyumlu renkte tuğla duvar, koyu yeşil duvar rengi ve bir duvarda aksesuarların sergilenmesine izin veren nişler, dekorun sofistike havasını tamamlayıp, alana detay katıyor. 

Sözü artık bu zevkli ve nostaljik ruhlu eve bırakıyoruz. Buyurun konuk olalım..