"Konfor ve rahatlık önemli, ama ev dediğin biraz da şık olmalı" diye düşünerek evini tasarlamış Nihal hanım. Salonda açık renklerin hakimiyeti, alana havadar, hafif bir his katmış. Beyaz mobilyalar ayna detaylara sahip. Koltuk takımı olarak ise modern bir chesterfield takım tercih edilmiş. Yemek masası sandalyeleri koltuk takımına uygun renk ve stilde. Alanı küçültmemek adına uygun boyutta kullanılmış konsol, üzerinde şık aynasıyla dekoru zenginleştiren bir seçim.

Modern stilde mutfağa neşeli dokunuşlar..

Mutfakta ahşap ve beyaz modern dolapların karşısında bir mutfak masası kullanılmış. Mutfak masasının üzerine eklenmiş dolaplar, alanı daraltmadan mutfağa ekstra depolama alanı sağlıyor. Renkli patates soğanlık, sandalyeler arkasında kurdeleler, renkli panolar ve mutfak aksesuarları dekora neşeli dokunuşlar..

Yatak odasında aynaların şıklığı..

Aynalar şüphesiz kullanıldıkları her alana ferah ve ekstra şık bir dokunuş katıyor. Nihal hanım ise, yatak odası dekorunda aynaları tasarımın odağına yerleştirilmiş. Ayna çerçeveli aynalara (kısaca aynaception) zaten bayılıyoruz; bunlar yatak başlığı çevresinde farklı boyutlarıyla dekora şıklık katıyorlar. Yatak odasının bir diğer yıldızı da şık yatak örtüsü. Karaca Home'dan aldığı bu yatak örtüsünü fazlaca yastıkla tamamlamış ev sahibimiz. Buyrun keyifli ve şık evine konuk olalım..