Pembeleri, mavi ve morları kullandığı, cıvıl cıvıl desenler, ferforje objelerle zenginleştirdiği eski evinden sonra, bu yeni evinde bambaşka bir ortam tasarlamış Elif hanım. Biraz yenilik isteği, biraz da zevklerinin değişmiş olması bu değişimin sebebi.

Yeni evinde sofistike bir ortam hakim.. Sade renkler, kalite algısı yüksek materyallerde seçilmiş mobilya ve aksesuarlara hemen dikkat çekiyor. Az, daha fazladır diyerek, evine her eklediği parçada seçici davranıyor ev sahibimiz. Bu renkler, bu sakinlik çok iyi gelmiş Elif hanıma..

Siyah, beyaz Mckenzie Child's esintili desenler, altın aksesuar ve objeler, gösterişli aydınlatmalar sadeliğe çarpıcı bir görünüm katmış. Daha aksesuar da eklemek istiyor, ama tüm eksikleri birden tamamlamak konusunda hiç de aceleci değil.

Salonda ayna kaplı mobilyalar, krem ve gri renk paleti ile birlikte.. Metal ayaklar, duvar parçalı büyük boyutlu ayna ve tavan detayları salon dekorasyonunun yıldızları.. Yemek masası üzerinde şahane bir sarkıt kullanılmış. Bu büyük boyutlu avize Gurup Aydınlatma'dan.

Mutfak ve antreye daha önce konuk olmuştuk. Gezimiz de burada . Şimdi salon, balkon ve diğer bölümleri buyrun beraber görelim..