Şimdi konuk olduğumuz bu evin kaba inşaat halinden bu hale gelmesi tam 8 ay sürmüş. Ev sahiplerimiz daha yeni evlenen, taze bir çift. Bu ilk evlerinin dekorasyonu ise ortak zevklerinin ürünü..

Gamze hanım hemşire; tasarımla ilgili bir işi olmasa da, evini tasarlamaktan büyük keyif almış. "Kendim zaten detaycı bir insanımdır. Nişanlım benden daha da detaycı. İki detaycı bir araya gelince, sonuç böyle oldu." diyor gülerek. Gerçi çok bir şey demesine gerek yok. Evlerinin her köşesi, bu evin mükemmeliyetçi bir çift tarafından tasarlamış olduğunu ele veriyor.

A'dan z'ye her detayda yakalanmış uyum..

Ev sahiplerimiz mükemmeliyetçi olunca, her detayda uyum yakalamak öncelikleri olmuş. Bu da böyle olsun artık denen bir parça yok; en ufak bir desen, küçük bir aksesuar veya bu da hiç belli olmuyor ki denilen bir aydınlatma evin bütünlüğünün dışına çıkmıyor; alanın tasarımı ile iç içe geçiyor.

Gösterişli ve ışıltılı; klasik ama modern bir hisse de sahip..

Bu eve konuk olur olmaz dikkatimizi ilk çeken renk elbette metaliklerin en gösterişli, en sıcak olanı altın renk kullanımı.. Mutfak kulplarından, aksesuarlarına, bataryadan avizelere, hatta ince bir şerit olarak dolaplarda yer verilen altın detaylar, beyaz mutfak dekorasyonuna göz alıcı bir his kazandırmış. Ankastreler ve buzdolabı beyaz cam tercih edilmiş. Mutfak masa, sandalyeleri, mutfağın klasik tasarımına uyumlu. Pastel pembe ve beyaz renkleri ile dekora zarif bir dokunuş katıyorlar..

Salon dekorasyonunda lüks renk ve dokular..

Kadife mavinin salon dekorasyonuna kattığı asil his, yine altın detaylarla şıklaşıyor. Damask desenli duvar kağıdı, altın şamdan ve aksesuarlar, taşlı avizeler salonun klasik stilini tamamlayıp, dekora gösteriş katıyorlar. 

Ev sahiplerimizin detay odaklı tasarımları spot aydınlatmalarında kendini gösteriyor. Her spot için altın detaylı, taşlı bir sarkıt kullanılmış. Evin iç kapıları da yine dekora uyumlu olacak şekilde, altın detaylara sahip..

Girer girmez misafirleri karşılayan çiçekler.

Gamze hanım için antre dekorasyonu, en az evin en özenli dekore edilmiş odaları kadar önemli. Ev sahibimiz, evi bir bütün olarak görüyor; girer girmez herkesin evin atmosferi içine girmesini istiyor. Böyle olunca da demiş ki; misafiri çiçeklerle karşılamaktan daha ne güzel ne olabilir? Antresinde gösterişli ayna, altında kullanılan puf ve yanında altın vazo içinde uyumlu buketler, eve adım atar atmaz insanı etkiliyor, içerinin dekorasyonu için de fikir veriyor.

Oturma odası dekorasyonunda konfor ve şıklık bir arada..

Renkler yine asil, detaylar yine göz alıcı. Ama bu sefer mobilyalarda konfor ön planda. Oturma odasında rahatlığın ön plana alındığı bir tasarım tercih edilmiş. Tabi dekorun bütünlüğünü bozmadan!

Gamze hanımın evini dekore etme süreci uzun süren araştırmalar sonucu aldıklarıyla tamamlanmış. Her parçayı nereden aldığını da iyi hatırlıyor, bizlerle de paylaşıyor. Fotoğraf detaylarında dikkat etmeyi unutmayın. Eğer Gamze hanımı Instagram'da takip etmek isterseniz, @deluxebride_ hesabına girebilirsiniz. Buyrun konuk olalım..