Endüstriyel stilde tasarlanmış alanlar, zorlama olmadan tarz sahibi olmanın en iyi yollarından biri. 

Beton bir duvar, doğal materyaller, gösterişli aydınlatmalar, konforlu bir kanepe ve dekora kişilik katan şahane parçalar.. Endüstriyel stilde dekore edilmiş bu evde bunların hepsine yer var.

Ev sahibimizin eşi inşaatçı, ama evinin dekoru kendine ait. Dekorasyonla hobi olarak ilgilenmiş olsa da, evine konuk olan herkese (biz dahil) dekorun profesyonel ellerden çıkma olduğunu düşündürmüş.

Salon dekorasyonunda, dekorun odağında doğallık var. Jüt, halat, masif ahşap gibi doğal malzemeler, doku seçimlerinde ev sahibimizin favorisi. Köşe koltuğu üzerinde kullanılan büyük duvar panosu bile ahşaptan. Dünya haritası görselindeki bu pano, adeta dekorun yıldızı.

Endüstriyel stili tamamlamak adına, tv sehpası arkasında beton duvar yapılmış. İki ahşap plakadan oluşan tv sehpası da duvara monte edilmiş.

Ev sahiplerimizin yaşadıkları evin yapısı da bu stilde bir tasarıma çok uygun. Loft dairenin üst katında yatak odası var; buraya eklenen cam, bu odanın da doğal ışık almasını sağlıyor. Endüstriyel seçimler, bu loft dairenin şehirli hissini tamamlıyor. 

Ahşap mobilyalar pahalı algısı büyük ama bu şekilde mobilyaları daha uygun fiyatlara mal edebilirsiniz.

Ev sahiplerimiz kerestecilerden kütük alıp, masa ve tv ünitelerini bir marangoza yaptırmışlar. Jüt halılar Yargıcı'dan. Aksesuarlar Mudo ve Paşabahçe, yemek masası sandalyeleri Tepe Home'dan.

Ev sahibimizin evinden kareleri ve ilham aldıklarını paylaştığı Instagram hesabı @giz.decor.design. Buyrun konuk olalım..