Evlerini baştan aşağı bir tadilat ile yenileyince, ince zevkini sadece mobilya ve aksesuarlarla sınırlı kalmadan, her detaya yansıtmış ev sahibimiz. Çağdaş dekorasyon stilinin hakimiyetinde dekor, siyah- beyaz kontrastıyla keskin ve stil sahibi bir görünüm kazanırken, sade renkler tabloların, aydınlatmaların, aksesuarların ve her biri ayrı şık büyük mobilyaların öne çıkmasını sağlamış.

Konfor, ev sahiplerimiz için önemli. Çocuklu bir aile olarak zaten kalabalık olan yaşam alanlarında, büyük koltuklarla çok kişinin oturabildiği, rahat bir alan oluşmuş. Açık konsept mutfak, yemek bölümü ve oturma alanı, tam da evin çağdaş stilinin açıklık hissine uyumlu. Mobilyalarda çizgiler oldukça sade ve minimal tutulurken, tamamlayıcı aksesuarlarda alana kimlik katan parçalara yer verilmiş.

Beyaz zemin üzerinde siyah halıların ikisi de dikkat çekici. Ev sahibimiz, kullandığı parçalara dikkat çekebilmek için koyu ve açık tonlarla oynuyor. Koyu renkli halılar üzerinde açık renkli parçalara, beyaz duvarlar üzerinde koyu renkler içeren tablolara yer veriyor.

Evde yaşam, açık mutfak, salon, yemek odası üçgeninde geçiyor. Üst kat ise çocukların odalarına ev sahipliği yapıyor. Her oda, çocukların yaşına uygun olarak, ihtiyaçlar doğrultusunda düzenlenmiş. Daha yetişkin bir tasarıma da, duvarlarda resimlerin, yerde çadırın olduğu daha çocuk ruhlu bir tasarıma da yer var.

Ev sahibimiz evinden kareleri aynı zamanda Instagram hesabı @style.your_home 'da paylaşıyor. Göz atmayı unutmayın. 

Buyurun bu şahane eve beraber konuk olalım.