Ev sahibimiz evini dekore ederken, her köşeye ayrı ayrı kafa yormuş, her detayı özenle seçmiş. En küçük aksesuardan, duvar dekoruna her parça, uzun süren beyin fırtınaları ve araştırmalar sonrası yerini bulmuş.

Dekorda samimi, doğal detaylara sahip, konforlu ama bir o kadar da sofistike bir atmosfer yakalanmış. Evin modern çizgisi, salonda toprak tonlarla, oturma odasında gri ve beyazlarla, mutfakta ise çarpıcı bir sarı vurgusuyla kullanılmış.

Duvarlar dolu dolu; lazer kesim paneller, duvar kağıtları, duvara monte raf ve nişler, duvar panoları ve posterlerle oluşturulmuş galeri duvarları bu duvar dekorlarına örnek. Salonda yemek bölümünde farklı bir uygulama var; Ikea'dan alınan tepsiler içine dikey şekilde yapay sarmaşıklar yerleştirilmiş, yanda yine Ikea'nın şahane aynası ile kombinlenmiş. Tv bölümünde ise bir ünite yerine raf ve nişlerden oluşturulmuş bir köşe tercih edilmiş. Mobilyalara uyumlu, farklı ve şık bir görünüm yakalanmış.

Sadece salon değil, evin diğer bölümleri de aynı özene sahip. Balkon, ahşap zemin üzeri mavi ve beyaz renklerde; sarı dokunuşlar ise dekora canlılık katmış. Salıncağa bayıldık; bu keyifli bölümde bir balkon oturma grubu kullanılmış..

Oturma odasında ise modern stil ön planda. Geometrik desenli halı, sade çizgilerde köşe koltuk ve metal, ahşap kitaplık stili bütünleyen seçimler. Gri, siyah ve beyaz renk teması da modern çizgiyi tamamlıyor.

Bu kadar söz yeter en iyisi artık evimize konuk olalım..