Daha önce pastelleri floral desenler, yapma çiçeklerden buketler ve bolca tatlı aksesuarlarla tamamladığı evinin konuğu olduğumuz Pınar hanım, kısa zaman önce taşınmış. Yeni evinde duvarlar daha sade, sıcak bir ton seçilmiş; duvar kağıdı uygulanmamış.

Beyaz ve pembe, Pınar hanımın evinin her odasında dekorun ana renklerinde. Salonda bu renk paleti daha klasik seçimlere eşlik ediyor. Aksesuararda yine çiçekler, mumlar ve ferforjeler kullanılmış. Misafirlerini ağırladıkları bu odaya aynalı ve altın, şık objeler de eklenmiş. Jardinyerler, vazolar salonun feminen stiline ışıltı katıyor. Salonda mobilyalar Lenova Mobilya'dan alınmış. Aksesuarlar ve kırlentlerde Pınar hanımın çok sevdiği English Home'dan parçalar mevcut.

Mutfak dekoru ise yine aynı renk paletinde olsa da, bu sefer pembenin pastel tonu yerine canlı fuşyasına yer verilmiş. Terek, terek içi tabaklar, banklı mutfak masası ve folyo ile desenlenen bulaşık makinası mutfakta hemen dikkat çeken detaylar..

Pınar hanım renklerin pozitif enerjisine inanıyor. Açık ve pastel tonların uyumu ise kendini iyi hissettiriyor. Buyrun şimdi de yeni evine konuk olalım..