İrem hanım alışılmışın dışında salon zemine sahip bu eve ilk girdiğinde "acaba ben bunu eşyalarımla nasıl kombinleyeceğim?" diye endişelense de, klasik ve modernin harmanı, parlak yüzeyli, krom gövdeye sahip mobilyaları, tam da bu zeminin tamamlayıcı olmuş. Desen ve renk vurgularına yer verilmeden, malzemelerin kalitesinin ve aksesuarların öne çıktığı, sofistike bir dekor yakalanmış.

Ev sahibimiz için dekora kendilerinden bir şeyler katmak, en az mobilya seçimleri kadar önemli. Çok sevdiği fotoğraflar hem duvarlarda, hem de çerçeve içi panolarda. Aksesuarlar, farklı farklı yer ve zamanlara ait objeler de yine İrem hanımın dekorunu zenginleştiren detaylar..

Renk kullanmayı pek sevmiyor ev sahibimiz. Gri, siyah ve beyazın dışında renk de kullanmamış. Zaten şık detaylara sahip mobilyalar, granit zeminle beraber parlak ve gösterişli bir görünüm veriyor. İrem hanım bunu renk vurgularından kaçınıp, şık aksesuarları ön plana çıkararak başarmış. Zemin granit; orta sehpa ise mermer.. Bu doğal taşlar, dekorun kaliteli hissini tamamlıyor; alana göz alıcı bir his kazandırıyor.

Salon mobilyaları, duvarda ayna ile beraber İzmir Luxarte'den. İrem hanım çok severek zaman geçirdiği mutfağını da yine aksesuarlar ve duvar panoları ile zenginleştirmiş. Dekor fikirleri, evi ve hayatını ise Instagram hesabı @iremcehome 'da paylaşıyor. Göz atmayı unutmayın! Buyrun konuk olalım..