Antalya'daki evinde kendilerine yeşiller içinde, zarif bir cennet yaratan Gaye hanım, hayatına güzellikler eklemeyi seviyor; en küçük alanlarda bile birbirinden zevkli sofralar kuruyor, el emeği de katarak evini dönüştürüyor, balkonda yeşillikler içinde kahvesini içiyor.

Daha önce doğal tonların ve yeşillerin hakim olduğu evine konuk olmuştuk. Açık mutfaklı bu evden sonra yeni taşındıkları ev ise oldukça yıpranmış bir ev olmuş. Tabi bu evi güzelleştirmek için engel değil. Kapsamlı bir tadilat ile mutfak yenilenmiş; dar mutfağın karşı bölümü bir bar masası ve taburelerle gerektiğinde tezgah olarak da kullanılabilecek bir mutfak masası işlevi görüyor. Perdeler eski evinde olduğu gibi kırmızı pöti kareli, rustik esintili. Bu mutfağın tezgahın arası seramiklerinin nostaljisini de başarı ile tamamlıyor. Halıda ise geometrik bir desen tercih edilmiş.

Mutfağın tadilat öncesi&sonrası fotoğraflarının yanında bir de balkondan birkaç kare ve Gaye hanımın harika sunumlarından birkaçı sizlerle. Devamı ise Gaye hanımın Instagram hesabı @hayatgayemm'de. Buyrun konuk olalım..