Katmanlı desenler, güçlü renkler, geometrik çizgiler ile bohem ve art deko esintiler, klasik stilde mobilyalara çok yakışıyor. Aslı hanımın salonunda özgün ve dikkat çekici his, içeri adım atar atmaz kendini gösteriyor.

Bursa'da bir mobilya fuarına katıldığında bütün mobilya ve aksesuarlarını almış ev sahibimiz. Salon başarı ile yemek ve oturma bölümü olmak üzere 2 alana ayrılmış. Oturma bölümünde simetrik bir düzen var. Koltuklar sohbete izin verir şekilde karşılıklı yerleşmiş. Tam da aile ve dostlarla keyifle zaman geçirmelik şekilde..

Aslı hanım tekrarlayan desenleri birbiriyle harmanlamayı, ilgi çekici bir kombin oluşturmayı başarmış. Gri ve bordo renk paleti, turkuaz konsol ve eskitme yapılmış eski pencereden bir duvar dekoruyla vurgulanmış. Konsol aynalı ve yine halı gibi geometrik detaylara sahip..

Perdeler Osmanlı Perde'den alınmış. Salonun renklerini tamamlar şekilde çift renkli fonlar, stilini tamamlayan dokuda kumaşlar kullanılmış. Aksesuarlarından, renk seçimlerine, mobilyalarından, tablolarına özgün bir salon tasarlamış ev sahibimiz. Buyrun konuk olalım, güzel fikirler alalım..