Nil hanımın neredeyse 1 yıl önce taşındığı evi o kadar geniş ve ferah ki, odaların arasında dolaşırken akıcı his, tüm gezimiz boyunca kendini hissettiriyor. Ev sahibimiz geniş alanın tasarım zorluğu yaratabilecek uzak ve biraz ciddi görünümü, sıcak renk seçimleri, eve ev hissi katan canayakın detaylarla aşmış. Ferahlığa ek olarak çok keyifli de bir atmosfer yakalamış.

Açık renkler Nil hanımın favorisi. Evinin tamamında ana renklerde nötr renk paleti hakim. Vurgu renkler ise her odada farklı bir ton seçilmiş. Mutfak dekoru country esintili krem dolaplar, rustik ankastreler, ahşap tezgah ve zemin, uyumlu perde ve taş görünümde tezgah arası seramikler gibi detaylara sahip. Zarif ve nostaljik bir görünüm yakalanmış.

Salon dekorunda ise klasik esintiler hakim. Nil hanım parlak kumaşlı, klasik mobilyalarını ortada bir sehpa yerine büyük puf ilekullanmış, perdeleri gösterişli kruvaze ve fonlardan seçmiş, duvarları boş bırakmamış, şahane ayna ve tablolalarla zenginleştirmiş. Mobilyalar farklı farklı yerlerden, Ankara Siteler'deki mobilyacılardan alınmış.

Oturma odası dekoru ise yine pastellerin hakimiyetinde olsa da, bu odada daha fazla renk, daha çok cıvıl cıvıl desene yer var. Bu odanın vurgu tonu pembeye, mint yeşil detaylar çok yakışmış.

Nil hanım, keyifli evini aynı zamanda Instagram hesabı @nilllhomeee 'da paylaşıyor, göz atmayı unutmayın. Buyrun konuk olalım..