Modern, klasik ve country stillerden esintiler taşıyan evlerinin her detayını kendileri seçip, evin dilini kendi zevklerine uygun olarak oluşturmuş ev sahiplerimiz.

Dekorlarında farklı dekoratif uygulamalara, farklı stil ve dokulara, birbirinden zevkli desenlere yer var. Her oda kendi içinde bütünlük halinde, evin genel ruhunu da yansıtır şekilde tasarlanmış.

Melike hanım için evinin dekorunda konfor ön planda. Salonda modern stil, ağırlıklı olarak tercih edilmiş olsa da, klasik esintiler de kendini hissettiriyor. Klasik chesterfield koltuk takımına modern bir yorum getirilmiş bir takım tercih edilmiş; yemek masası detaylarında da düz çizgiler yerine, zarif formlara sahip parçalar kullanılmış.

Genellikle halı seçimi, odaların dekorunda en sona kalıyor. Oysa dekorda en belirleyici unsurlardan biri. Melike hanımın salon dekorunda da, alanın odak noktasında geometrik desenli, büyük bir alan halısı var. Siyah, beyaz bu tekrarlayan desenli halı, ne kadar klasik esintiler barındırsa da, bu odanın modern stile sahip olduğunu anımsatıyor. Gri ve beyazın sadeliği, hem perdeler, hem halıdaki bu renk çıkışıyla da çarpıcı bir görünüm kazanıyor. Salon mobilyaları İnegöl markası olan Safa Mobilya'dan. Aynaları ise Melike hanım kendisi yapmış.

Salonun modern çizgisinin aksine mutfak ve hol dekorunda country esintiler hakim.. Mat dolaplar, ahşap tezgah ve masanın sıcaklığıyla samimi ve keyifli bir görünüm almış. Holde dolaplar bol aynalı; açık renkli zemin ve duvar ile beraber insan üzerinde ferah bir his bırakıyor.

Oturma odası ise konforlu, uzanma bölümlü köşesi, renkli kırlentleri ve halısı ve taş duvar panelli duvar dekoru ile canlı ve sıcacık. Buyrun konuk olalım..