Sanki başka bir zamana ait, her detayında nostaljiyi hissedebileceğiniz bir eve konuğuz. Daha önce evini gezdiğimiz ev sahibimiz, yakın zamanda üst katı eve katıp, daha da geniş bir alana sahip olmuş. Yeni bölüm tabi ki, evin genelinden bağımsız değil; yine aynı ruhla, aynı incelikle dekore edilmiş.

Mobilyalar bir evin küçük bir parçası diyor ev sahibimiz. Antikaya olan ilgisi bugüne ait değil; çocukluğundan beri varmış. Aile yadigarı parçalar, antikacı ve eskicilerden toplanmış anısı olan eşyalar, dönem kıyafetleri, dönem aksesuarları, taraklar, tabaklar, fincanlar ve daha niceleri.. Ev sahibimizin ruhu eskilere ait, nostaljik her şeyi yenisinden daha çok seviyor. Tüm dostları da tabi bu huyunu biliyor, arkadaşları yurtiçi, yurtdışı gezilerinden nostaljik objeler ile dönüyor. Dekor da böylece zenginleşiyor; her seferinde bir parça eklenerek, aceleci davranmadan..

Eve konuk olduğumuzda mobilyalardan daha çok, aksesuarlar dikkatinizi çekecek.. Duvarlarda tablo görünümü için duvar kağıtları çerçevelenmiş; aplikler ile dekor zenginleştirilmiş. Radyo aile yadigarı, aksesuarlar dediğimiz gibi farklı farklı yerlerden toplanmış.

Yeni oturma alanının mobilyaları Ordu Şahin Mobilya'dan, duvarda 3'lü pano Kervan Mobilya'dan, halı Yünser Uşak serisi. Fenerler Ordu Hisar Dekor'dan. Dresuar, vitrin ve servis arabası ev sahibimiz tarafından boyanıp, dekora uyumlu hale getirilmiş.

Bu keyifli eve konuk oluyorken, ev sahibimizin Instagram hesabına da göz atmayı unutmayın diyoruz. Sadece ev dekoru değil, o fincanlar, dekor tabaklar ve hepsi birbirinden zevkli objeler ile bambaşka bir zamana yolculuk sizi bekliyor. Instagram hesabı @decorantik_lady . Buyrun konuk olalım..