Tuğba hanım evini dekore ettiği süreçte internette çok araştırmış, görsellerden ilham alıp, hangi fikirleri kendi evinde uygulayamak istediğine iyice emin olmuş. Küçük çocukları olduğu için seçtiği mobilyalarda görsellik kadar kullanışlılık da önemli.

Ev sahibimiz dekorasyona bu kadar meraklı olunca, evinde kendi emeğiyle bir şeyler de yapmak istemiş. Daha önce dönüşümünü yayınladığımız vitrinin yanında, duvar dekorlarında da birkaç parça Tuğba hanımın ellerinden..

Lacivert rengin asil duruşu ve gösterişli etkisi, aksesuarlarda altın detaylarla tamamlanmış. Tuğba hanım aynalı parçalara bayılıyor. Duvarda baklava ayna ve ayna çerçeveler içinde harika görsellerin yanında mobilyalarda da ayna detayları tercih etmiş. Vitrinin dönüşümünü hayranlıkla sitemizde yayınlamıştık. Görmeyenler için öncesi/sonrası bu dönüşümü de ekledik.

Tuğba hanım kendi evini dekore ederken internette görsellerden bolca fikir almış, Instagram hesabında evinden ve hayatından kareler paylaşarak, karar vermenin zor olduğu bu süreci biraz olsun kolaylaştırmak istiyor. @two_bish hesabından göz atmayı unutmayın!

Mobilyalar, Evgör Mobilya'dan; koltuklar İstanbul Modoko'da bir mobilyacıdan; halılar ise Carpet Store'dan. Buyrun konuk olalım..