Uzun süren ev arayışları sonrası, artık yeni bir ev gezmekten sıkılmış haldeyken bu evi görmüş; yıpranmış eşyalara, yılların evin üzerinde bıraktığı izlere aldırmamış ve gözlerini kapamış, bu son halini hayal etmiş ev sahibimiz. "İşte bu!" demiş bu hayalin üzerine..

Kapalı, küçük bir mutfak, yemek bölümü ve mutfağın açıldığı salonda öncelikle plan değişimi yapılmış. Duvarlardan kurtulunmuş; açık konsept bir alan oluşturulmuş. Bu değişim, ev sahiplerimize alan kazandırmış; sıkışık his ortadan kalkmış.

Ev sahibimiz için sadelik her zaman ön planda. Renklerle oynamak yerine, farklı desenler ve dekoratif objeler ekleyerek dekora kimlik katmayı tercih etmiş. Çiçekler ise favorisi. "Evime renk katacaksam, bu renklerin çiçeklerin renkleri olsun isterim." diyor. 

Alan duvarlar ve kapılarla bölünmemiş olsa da; eşya yerleşimleri ile 3 farklı alan oluşturulmuş. Bar sandalyeleriyle bölünmüş mutfak, yemek bölümü ve oturma alanı. Hem renkler, hem de stil bu 3 alanda bütünlük içinde. Modern çizgilerin hakim olduğu dekor, gri ve beyaz renklerde.. Spot aydınlatmaların yanında, gümüş sarkıtlar, zemin üstü aydınlatması olarak lambader ve abajurlar evin farklı yerlerinde. 

Tadilatın öncesinden de kareler görebileceğimiz, tadilat için ilham arayanlara, bir alan nasıl baştan yaratılırı kanıtlayan bu eve konuk oluyoruz. Ev sahibimiz aynı zamanda Instagram hesabında da evinden kareleri paylaşıyor. @home_design_byyesho adresinden takip edebilirsiniz.