Mimarla çalışarak kendi evlerini yaptıran ev sahiplerimiz, iç mekan tasarımını kendileri yapmış; uzunca süren araştırmalar sonucu zevklerine uygun bir ev ortaya çıkarmışlar.

Tuba hanım, dekorasyona meraklı. Evinde aydınlatmalardan, küçük aksesuarlara her parça uzun süren araştırmalar sonucu, özenle seçmiş. Boş alanları ile ferah, uyumlu, doğal ve stil sahibi bir görünüm yakalamış ev sahibimiz. Evini dekore ederken estetik kadar kullanışlılık da ön planda. 

Merdiven altında dolaplar, iyi organize edilmiş kiler bu kullanışlı seçimlere örnekler.. 

Ev sahiplerimiz aydınlatmalarda iddialı seçimlere yer vermişler. Her odada alanın stil ve renklerine uygun parçalar kullanılmış. Sarkıtlar, avizeler ve gizli led ışıklar bunlardan birkaçı. Merdiven ve yatak odası mobilyaları altında gizli ışıklar bu bölümlere dikkat çekerken, loş ışıklarıyla samimi bir atmosfer de oluşturuyor.

Şimdi gelelim ne nereden alınmışa. Mobilyalar Tokat Hanedan Mobilya'dan. Avizeler Kule Aydınlatma. Salon ve oturma odasında kullanılan halılar el dokuma. Mutfak ve salon duvarlarındaki saatler Instagram'da duvar saatim sayfasından. Devamı ise detaylarda. Buyrun konuk olalım..