Biraz klasik, biraz modern bir çehreye sahip mobilyalar, deri ve mermer gibi kalite algısı yüksek seçimler ve bu şıklığı tamamlayan ayna detaylar ve şık aksesuarlar ile sofistike bir görünüm yakalanmış bir evin konuğuyuz.

Karşılıklı yerleştirilmiş koltuklar ve yan yana kullanılan 2 berjer, yerleşimleriyle sohbeti kolaylaştırır bir ortam oluşturuyorlar. Lacivert deri chesterfield koltuk, alana klasik bir görünüm kazandırmada etkili. Lacivert vurgusu, alana asil bir his katıyor. Orta sehpa ve yan sehpalarda metal ayaklı mermer görünüm tercih edilmiş. Fon perdeler, halı ve kırlentler dekorun hem rengini, hem de stilini bütünlüyor. Aksesuarlarda ise gümüş ve aynalı parçalar, şamdanlar ve tepsiler ön planda.

Yatak odasında yine alışılmışın dışında seçimler kendini gösteriyor. Aynalı başlık ve beyaz mobilyaların estetik görünümünü çok sevse de, kullanımından çok da memnun değil ev sahibimiz.

Ev sahibimizin gezdiklerini, keşfettiklerini, beğendiği ürünleri, kısacası hayatından kareleri paylaştığı yaşam stili Instagram hesabı @lilacdaisyy var. Buradan da bir göz atabilirsiniz. Buyrun konuk olalım..