Esma hanım zevkle döşediği evine farklı detaylarda göz alıcı dokunuşlar katmayı seviyor. Dekora biraz cazibe katmak isteyince, akla ilk gelen parça tabi ki aynalar oluyor. Mutfakta tezgah arasında aynalı seramikler, antrede şık puf üstünde çok parçalı oymalı ayna, salonda ise supla ve jardinyerler, duvarda geometrik ayna ve ayna tablalı sehpalar. Esma hanımın evinde, aynaların göz alıcı etkisine sadece bir değil, pek çok detayda yer var.

Aynaların dekora getirdiği şıklık sadece bu kadarla da kalmamış. Duvar kağıtlarında klasik desenlere yer veren ev sahibimiz, desenlerin etkisini halı, perde ve kırlentler olmak üzere tüm tekstil ürünlerinde de kullanmış. Salonda krem ana renk, altın ve mavi detaylarla tamamlanıyor. Tavanda gösterişli avizeler, duvarda aplikler ile aydınlatmalarda da gösterişli parçalar tercih ediliyor. Akşamları loş ışıklarını sevdiği mumlar ise şamdan ve fenerler içinde yerini almış.

Aynalı mutfak seramikleri Çanakkale Seramik'ten. Pembe sandalyelerin neşe kattığı masa, sandalye takımı ise Ankara Siteler'de bir mobilyacıdan alınmış. 

Banyo dekorlarında ise evin geneli gibi klasik görünüm hakim. Zarif hatlı mobilyalar altın vurgusuyla şıklık kazanıyor. Buyrun Esma hanıma beraber konuk olalım..