Pembelerin enerjik, cıvıl cıvıl hissini evini ilk tasarladığı dönemde aksesuarlarında bolca kullanmış olsa da, değişiklik zamanı geldi demiş Pelin hanım ve evini yenileme çalışmalarına başlamış. Değişim büyük parçalara dokunulmadan, sadece aksesuarlar, tamamlayıcı mobilyalar, duvar dekorları ve tekstil ürünlerinde. Yeni dekorda doğal detaylar ön planda, dekorun yeni yıldızı ise Pelin hanımın her birine gözü gibi baktığı, kıymetli çiçekleri.

Değişime konsol üzerinde duvar dekorlarını pembe baskılardan, siyah, beyaz geometrik ve şekil baskılara dönüştürerek başlamış ev sahibimiz. Bu baskılar çerçeveler içinde, yeni yeni objelerle beraber duvara asılmış. Halı ve kırlentler Missia Home'dan. Son dönemlerde popüler olan geometrik desen, salonun yeşil konseptine uyumlu doğal baskılarda kırlentlerle beraber modern stile hareket katıyor. Orta sehpa, pek çok ahşap obje ile beraber Instagram'da Wooden Design, @agac_tasarim_urunleri'nden.

Pelin hanım boyamayı da, örmeyi de seviyor. Evinde de örgülerini koltuk şalları, kırlentler ve yatak örtüleri olarak kullanıyor. Evinden tüm kareler, örgüleri ve hayatından pek çok kesiti Instagram hesabı @seker_gibi'de de paylaşıyor. Göz atmayı unutmayın. Buyrun konuk olalım..