Tüm odalarında renk ve desenlerin harika bir harmonisine tanık olduğumuz, her köşesi zevk ve özenle döşenmiş Ankara'da bir eve konuk oluyoruz. Kredi ile aldıkları ve henüz 2 senedir yaşadıkları yeni evlerinde, ev sahibimiz Tülay hanım, evi alma ve dekore etme süreçlerini biraz sıkıntılı olarak tanımlıyor. Ama sonuç böyle güzel bir ev olunca, bu sıkıntılara değiyor.. 18 senelik evliliklerinde, biri 16, biri 5 iki çocuk sahibi çiftimiz, huzurlu ve mutlu yaşamlarını evlerinin dekoruna da yansıtmış.

Güzel bir ev döşemek için illa ki pahalı mobilyalar ve büyük maliyetlere gerek yok diyen ev sahibimiz Tülay hanım, uzun arayışlar sonucu içine sinen, uyumu ön planda tutan ve severek aldığı mobilya ve aksesuarla evini döşemiş.

Evin genelinde sıcak renklerle hareketli dekor prensibi üzerinden giden ev sahiplerimiz, her odada farklı stil ve renklerle çok zevkli ve iç açıcı yaşam alanları oluşturmuşlar. Kırmızı, hatta 2015'in rengi marsala tonlarını bolca görebildiğimiz bu evde, zevkli desenler, sıcak renkler, cesur duvar renk tercihleri ve harika dekoratif obje kullanımı en çok ilgimizi çeken detaylar. Çok sevdiğimiz bir ev olduğundan sözü uzatasımız çok, ancak sizlere sıkmadan gezimize başlayalım. Buyrun Tülay hanım ve Orhan beyin sıcacık evlerine beraber konuk olalım..