Konfor ve sıcaklık.. Bu keyifli evin her köşesinde bu ikili ön planda. Evinin genelinde modern stilin hakimiyetinde bir dekor hayal eden ev sahibimiz, mobilya seçimlerinde ahşaptan, renk seçimlerinde toprak tonlardan vazgeçmemiş. Düz hatlara sahip ahşap mobilyalar, pek çok doğal dekoratif uygulama ile tamamlanmış. Yeşiller özellikle de balkonun yıldızı. " Sardunya, mandalina, limon artık ne ararsanız var.Balkonumuz bir balkondan çok botanik bahçeye dönüştü." diyor gülerek ev sahibimiz.

Evin geniş balkonu kapatılmış ve burada hem oturma grubu, hem masa kullanabildikleri çok ferah bir alan oluşturulmuş. Zeminde ahşap döşemeler, duvarda taş duvar panel alanın doğallığını tamamlıyor.

Yatak odası dekoru ise evin modern çizgisinin biraz dışında. Antik esintilerle şekillenen bu alanda ince hatlı mobilyalar zevkli bir duvar kağıdı ile tamamlanmış. Ebeveyn banyosu kapısında ise ilginç bir fikir uygulanmış. Kapı ayna ile kaplanarak, bir dolap görünümünde; dekora hem özgün, hem şık bir dokunuş.

Ev sahibimiz öncelerde ev dekorasyon macerasını, şimdilerde ise kişiye özel ev tekstili tasarımlarını Instagram hesabında paylaşıyor. Ürünlerine göz atmak için @bamceyizevi adresini ziyaret edebilirsiniz. Buyrun konuk olalım..