"Eskiden bu kadar şıklık peşinde değildim, büyüdükçe çok değiştim." diyor ev sahibimiz Hilal hanım gülerek.. Evlerini aldıktan sonra, içinde epeyce değişim yapma imkanı bulmuşlar. Ev Gezmesi'nin birbirinden zevkli evleri de Hilal hanıma bu süreçte bolca ilham kaynağı olmuş.

Çok geniş olmayan evlerinde sıkışık bir dekordan kaçınmış ev sahiplerimiz. Hilal hanımın çok sevdiği aynalar, tam da bu durum için kurtarıcı! Holde, yatak odası dekorunda, salonun en göze çarpan köşesinde, evin hemen her bölümünde aynalar, hem daha geniş bir alan ilüzyonu yaratıyor, hem de alana çok şık bir görünüm katıyor.

Mobilyalarda ahşap doku tercih edilmiş. Klasik stilde mobilyalar sıcak renklerde.. Renkler, ahşabın doğallıyla birleşerek, salonda rahat, keyifli bir dekor oluşturuyor. Salon çok geniş değil; alana uygun olarak tercih edilen köşe koltuk ise, görmeye alışık olduğumuz modern, sade çizgide değil; salonun klasik havasına uyumlu bir modelde tercih edilmiş. Bu zarif koltuk, aksesuarların büyük bölümü gibi Kervan Mobilya'dan alınmış. Hilal hanımın salonda en sevdiği parça ise, yemek masası duvarında boydan boya uygulanmış olan baklava ayna.

Modern stilin hakim olduğu, siyah, beyaz mutfak, yumuşak renklerin klasik stille buluştuğu yatak odası ve asma tavan, spot aydınlatma ve çizgili duvar kağıdı ile zenginleşen hol, bu evden alabileceğiniz güzel fikirlerden birkaçı. Buyrun konuk olalım..