Kutu gibi tatlı evleri metrekare olarak çok büyük olmasa da, alana uygun seçilen mobilyalar ve hassas bir şekilde planlanan depolama alanları ile her ihtiyaçlarını karşılayan, çok da keyifli bir ortama sahip bir ev tasarlamış Nida hanım. Evlerinin küçük kızları Melisa ile keyifli zaman geçirebilecekleri, salıncaklarla keyif köşeleri oluşturdukları bir de bakımlı bahçesi var.

Amerikan mutfaklı salonda kullanışlılık ön planda. Banyoyu daraltmamak adına tüm beyaz eşyalar mutfakta kullanılmış. Tavana yakın dolaplar ile her metrekare depolama amaçlı kullanılıyor. Oturma bölümü ve mutfak, hem stili, hem de renkleri itibari ile bütünlük içinde. Bu da iki alan arasında göz yormayan bir geçiş sağlıyor.

Nida hanım, güçlü renklerin enerjisi seviyor. Salon ve mutfakta çok sevdiği kırmızı rengin göz alıcı bir tonunu vurgu renk olarak seçmiş. Ana renklerdeki gri ve beyaz ise kırmızının çarpıcı görünümünü dengeliyor. Kırlentler, lambader, oturma bölümünde aksesuarlar, mutfakta renkli mutfak aletleri her parçada kırmızı renk tercih edilmiş. Holde yine duvar rengi olarak seçilen kırmızı ile özgün bir görünüm yakalanmış. Alanı kişiselleştiren posterler ve duvar dekorları da yine Nida hanımın seçimleri.. Buyrun konuk olalım..