Yeni taşındıkları evlerinde country ve modern stillere yer veren Aslıhan hanım, duvarlardan, mobilya seçimlerine uyumlu renkler, dekoru zenginleştiren desen ve aksesuar seçimleri ile çok keyifli bir ev dekore etmiş.

Mutfağın planı ve renk, malzeme seçimlerinden tüm mobilyalara her detay Aslıhan hanım tarafından belirlenmiş. Açık konsept mutfak ve oturma bölümünde ana renklerdeki siyah, beyaz çizgiler ve grinin maskülen görünümü gül kurusu detaylar ise alımlı bir hava kazanıyor. Gül kurusunun uçarılığı siyah, beyaz çizgiler ile başarı ile dengeleniyor.

Salon dekorunda ise klasik stil hakim.. Mavi ve beyaz renkler alanın sakin, şık hissini tamamlıyor. Buyrun konuk olalım..

Yatak odası dekorunda ise farklı desenler hoş bir harmoni içinde. Siyah, beyaz çizgili duvar kağıdı, geometrik desenli yastıklar ve bol desenli yatak örtüsü ile katmanlı bir görünümde..

Aslıhan hanım, yeni evinde eskilerden pek çok parçayı değerlendirmiş; yeni evin dekoruna uygun hale getirmiş. Siyah, beyaz desenle kaplanan Ikea'nın sehpası, beyaza boyanan deri sehpalar bunlardan birkaçı.. Buyrun konuk olalım.