8 yıllık evlilikleri süresince eşinin işi sebebiyle sık sık ev değiştiren Sevgi hanım, kısa süre önce kendi evlerini satın aldıklarında, istediği gibi bir düzen oturtamadığı evlerin acısını çıkarmış; yeni evinin her parçasını zevkle seçmiş, evinin dekorunu keyifle tamamlamış.

Renkler ve desenlerle, monotonluktan uzak, enerjisi yüksek bir ev hayal eden ev sahibimiz, pastellerin zarif havasını, çiçek desenlerin cıvıl cıvıl görünümüyle tamamlamış; bahar tadında bir eve sahip olmuş.

Uyum, Sevgi hanım için dekorun en önemli parçası. Aksesuarlar, perde ve halılar, mobilyaları hem stil, hem de desenleri ile tamamlıyor. Fon perdeler, önünde kullanılan koltukların renklerine uyum sağlar renklerde.. Oval ve yuvarlak halı seçimleri ise alanın hareketli dekorunu tamamlıyor..

Renkleri dekorunda kullanmayı çok sevmiş Sevgi hanım. Oturma odası dekoru, renkli kırlentleri, zigon sehpaları ve duvar dekorları ile çok renkli. Gri köşe koltuk ve sade halı ise, ortamda dengeleyici işlevi görüyor.

Mobilyaların tamamı Yıldız Mobilya'dan. Aksesuarlarda ise Sevgi hanımın favorisi English Home olmuş. Buyrun konuk olalım..