3 sene önce, inşaat halindeyken aldıkları evlerini, zeminlerden, duvarlarına; mutfak ve banyodan, neredeyse mobilyaların tamamına her detayını özel yaptırarak dekore eden Dilara hanımın tatlı evinin konuğuyuz. 26 yaşındaki genç ev sahibimiz Maliye mezunu, 3 yıllık evli; şimdilerde bir de bebek bekliyor..

İnşaat halinde aldıkları evlerini profesyonel yardım almadan, her parçada ayrı usta ve mobilyacılarla çalışarak tamamlamak biraz yorucu ve stresli olsa da, aradan zaman geçmesine rağmen hiç bir köşesinden sıkılmadığı bir ev sahibi olmuş Dilara hanım.. Zamansız bir dekor istediği evinde, country ve klasik stiller ağırlıklı olarak kullanılsa da, zamanla tek renkten sıkılmamak adına evinde farklı renkleri kullanmaktan çekinmemiş ev sahibimiz..

Dekorasyon kendisi için sadece evini tasarlarken araştırdığı bir zorunluluktan çok, ilgi alanlarından biri.. Belki biraz da bu yüzden, pek çok parçayı kendi tasarlamak, kendinden bir şeyler katmak istemiş. Oturma odası hariç, evin mobilyalarının neredeyse tamamı özel yapım. Mobilyacılara örnek gösteremeden, kendi kafasında tasarladığı gibi yaptırmak, iletişim zorluğu, hatta bazen hayal kırıklığı ile sonuçlansa da; her köşesi içine sinen bir ev sahibi olmuş Dilara hanım.

Devamını detaylarda, buyrun konuk olalım.