Düğün telaşesinin olduğu zamanlarda, ev hazırlıklarının yanında bir de uzmanlık sınavı sığdıran genç doktor Kübra hanım, yoğun bir süreç geçirse de, şimdilerde her detayını özenle seçip, zevkini yansıttığı bu keyifli evin tadını sürüyor.

Evini dekore etmeden önce, ilham almak için baktığı her site, karıştırdığı her dergi neyi isteyip, neyi istemediği konusunda net fikir sahibi olmasını sağlamış ev sahibimizin. Nötr renklerin sakin ve taze görünümünü seven Kübra hanım, mutfak aletleri dahil herhangi bir parçada göze çarpan renkleri kullanmaktan kaçınmış.

Çok sevdiği beyaz, evinin her odasının baş tacı. Beyaza eşlik eden krem ve gümüş ise alanların sakin atmosferini bozmadan, sıcaklık ve biraz da heyecan katmada başarı sağlıyor.

Özenli işçiliğe sahip, ince hatlı mobilyalar alanın zerafetini tamamlarken, aksesuarlarda tercih ettiği gümüş ve ahşap detaylar alanın şık ve doğal havasını tamamlıyor.

Mobilyalar Mobesko Butik Ev'e özel yaptırılmış. Aksesuarlarda ise Kübra hanımın favorisi Altıncı Cadde, Mudo ve Porland olmuş. Buyrun konuk olalım..