2 yıl önce inşaat halinde aldıkları evlerini her detayın üzerinde durarak, eşiyle beraber keyifle dekore etmiş Ümmühan hanımın konuğuyuz. Ümmühan hanımın eşi mobilya sektöründe çalışıyor; yapımı dahil evin tüm dekorasyon sürecinde eşi aktif olarak bulunmuş. Alanın iç tasarımı ise ortak zevklerinin ürünü.

1 yıldır yaşadıkları evlerini dekore ederken aceleci davranmayan ev sahiplerimiz, sadelik ve naturel görünümü ön planda tutarak alanı ihtiyaçları doğrultusunda planlamışlar. Şimdilik aksesuar konusunda biraz eksikleri var, onu da yavaş yavaş içlerine sinen parçalarla tamamlamayı planlıyorlar.

Ümmühan hanımın eşi mobilyacı olunca, diledikleri mobilyaları bulma konusunda bir sıkıntıları olmamış. Alan oldukça büyük; bu sebeple aynı odada farklı kullanımda odalar oluşturulmuş. Salonda oturma bölümü, yemek bölümü ve keyifli şömine önü bölümü seperatör kullanımı ve eşya yerleşimi ile birbirinden ayrılmış. Evlerinde renk kullanmayı çok seven çiftimiz, açık mutfaklı oturma odasında ise daha renkli ve modern bir dekora yer veriyor. Devamı detaylarda, buyrun konuk olalım..