Her köşesi çok zevkli evinden kareleri sizlerle daha önce paylaştığımız Esra hanım, arşivlerden evi satın aldıkları zaman, henüz tadilat geçirmedenki fotoğrafları çıkarıyor. Tadilat düşünenlere hem biraz cesaret, hem de güzel fikirler veriyor.

Dışarıya açılan penceresi olmayan mutfak önceden küçük bir pencereyle salona açılıyormuş. Bu da oldukça karanlık ve kasvetli bir görünüme sebep olmuş. Aradaki duvarı kırdıran ev sahibimiz, bu alanda hem mutfak masası, hem de ekstra tezgah ve depolama alanı kazanmış. Başta Amerikan mutfaktan çekinse de, şimdi çok memnun. Amerikan mutfak yaptıracaklara önerisi ise davlumbaza yatırım yapıp, iyi çeken bir tane kullanmaları.

Banyo da küçük olunca, çamaşır makinesi banyonun dışına alınıp mutfak dolaplarının içinde planlanmış. Hem bulaşık makinesi, hem de çamaşır makinesi dolapların içinde saklı.

Mutfak İzmir Evrim Dekorasyon'da yaptırılmış. Tezgah Çimtone, dolap kapakları mat beyaz, tezgah arası fayanslar Çanakkale Seramik Milenyum serisi, ankastreler ise Silverline.