Tazecik bir çiftin modern stili kendi zevklerine göre yorumladıkları, nostaljik esintilerle dolu keyifli evlerinin misafiriyiz. Merve hanım evlenmeden önce yaşadığı 65 metrekarelik bekar evini, küçük düzenlemelerle iki kişinin rahatlıkla yaşayabileceği bir hale getirmiş.

Önceden 2+1 olan kiralık evini 1+1'e çevirerek kullanımı daha rahat bir yaşam alanı oluşturan Merve hanım, alana uygun eşya tercihleriyle oldukça ferah bir görünüm elde etmiş.

Mobilyalar takım değil, ev sahibimizin favori parçaları annesinden, hatta dedesinden kalan neredeyse 60 senelik parçalar. Berjerler önce dedesinden annesinin evine, sonra da Merve hanımın evine gelmiş. Çiçek desenlerle evin en göze çarpan bölünlerinde yerleri almış. Yemek masası vitrini ise Merve hanımın annesinin evlendiğinde aldığı yemek odası takımının biraz rütuşlanmış hali.. "38 senelik dolapların, eskitme boyanmasına gerek de yoktu aslında" diyor ev sahibimiz gülerek..

Evin nostaljik ve tatlı havası, aksesuar seçimleriyle de başarı ile tamamlanmış.. Renkleri canlı, aksesuarları tatlı, desenleri ise çiçekli bu cıvıl cıvıl eve buyrun konuk olalım..