Evi çok yakında tadilattan çıkmış olan Funda hanım, sitemizin sıkı bir takipçisi de.. Önceden evinde siyah, beyaz renklerin hakim olduğu bir dekor tercih eden ev sahibimiz, bu renklerin konstrastından ve evinde hakim olan keskin görünümden yorulmuş ve bir değişiklik yapmaya karar vermiş..

"Kahverengiyi hiç sevmezdim, nasıl oldu bilmiyorum pastel tonlarda, romantik, country stil bir ev hayal ederken, kendimi kahverengide buldum. Çok da mutluyum." diyor ev sahibimiz gülerek.. Kahverenginin sıcak ve dingin havası ile ruhunu dinlendirmiş.

Beyaz mutfak hayali ise, oldukça yorucu bir tadilat süreci sonunda gerçekleşmiş. Yapmak istediği daha pek çok yenilik var, ama mutfak tadilatın zorluğundan sonra bir türlü cesaret edememiş..

Klasik bir havanın hakim olduğu bu evde, fazla eşya kullanımından kaçınılarak çok ferah bir ortam elde edilmiş. Ayna kullanımı ise hem bu ferahlık hissini destekliyor, hem de dekora şık bir hava katıyor.. Sözleri detaylara bırakalım, buyrun bu sıcak ve dingin eve beraber konuk olalım..