Ev almaya karar verdikten sonra, hayal edilen evi bulmak çok zor.. Uzun süre ev arayıp, istedikleri gibi bir evi bulamayan Almanya'da yaşayan ev sahiplerimiz Mine hanım ve eşi, en sonunda bir cesaret kendi evlerini yaptırmaya karar veriyorlar.. Mine hanım hemşire, eşi ise otomotiv sektöründe vardiya amiri.

Çok detaycı ve araştırmacı bir karaktere sahip olan ev sahibimiz, kolay beğenmiyor, aklında ne varsa da bulana kadar gecesini gündüzüne katmaktan çekinmiyor. "Bakırı çok severim, ama her tonunu beğenmem. Doğru tonu bulana kadar da durmam. Bu detaycılıkla nasıl bu evi tamamlayabildim ben de inanamıyorum." diyor gülerek.

Alt kat planın tamamı Mine hanıma ait. Evin yapımında da, dekore edilmesinde de her aşamada kendileri yönlendirici olmuşlar. Oldukça yorucu ve yıpratıcı bir süreç sonunda her köşesi içlerine sinen, yaşamaktan keyif duydukları bu harika evin sahibi olmuş, keyifli zaman da geçirmişler..

Bu modern evin dekorasyonu devam ediyor, eksik odalar yavaş yavaş tamamlanıyor.. Yeni fotolar da ileride gelecek umudunu sizlere vererek, Mine hanıma konuk oluyoruz..