Şimdi sizinle rotamız Isparta! Orada yaşayan genç ev sahibimiz Emine Hilal Hanım bize "merhaba" diyor!

Pastacılık işiyle uğraşan ev sahibimizin işi dışındaki hobisi dekorasyonmuş. Dekorasyonu için oyun alanı da kendi evi...

Modern tasarımların hakim olduğu evinde zamanın en çok geçtiği yaşam alanı açık konsept tasarlanmış. İç mekan detaylarındaki modern ahşaplar ise ortamın daha sıcak görünmesini sağlamış.

Açık konsept alanın salon kısmında geniş bir köşe koltuk tercih etmiş ev sahibimiz. Köşe koltuğun yanına iki berjer eklemiş.

Köşe koltuğun beyaz rengi, kahverengi berjerler ile uyumlu görüntüyü ortaya koymuş. Bu iki rengin yanındakiler de ikisinin alt tonları olmuş.

Berjerlerden birkaç adım ilerleyince pencerelerin önünde yemek masası ve sandalyeler yerini almış. Bu parçaların rengi de koltuklarla benzer tonda seçilmiş.

Mutfak bölümüne sıra geldiğinde alanın sınırları özel tasarımlarla süslenmiş: Yarım ada görevi üstlenen masa bütün ortamın kesişim noktası görevinde!

Mutfak dolaplarında yer verilen ahşap üst kapaklar, tv ünitesi ve yarım adanın devamı niteliğinde! Beyaz kapaklar da bütün ahşapların sakinleşme sebebi!

Bu alanlar dışında çok amaçlı oturma odası, balkon ve banyosunu da bizimle paylaşan Emine Hilal Hanım genel olarak modern çizginin dışına çıkmamış.

Birçok karesiyle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @teyzetatliyap

Buyurun konuk olalım.