Şimdi sizinle Sığacık'ta bahçeli bir eve konuk oluyoruz. Bizi öğretmen ev sahibimiz Büşra Hanım karşılıyor.

Dekorasyonla arası iyi olan ev sahibimiz, evi bahçeli olduğu için de ayrıca şanslıymış. Çünkü bu şekilde hem içeride hem de dışarıda istediği alanı oluşturma imkanı varmış.

Oldum olası ahşap ve bitkileri çok sevdiği için evin iç ve dış kısmında da bunlar etkili olmuş. Anlayacağınız doğal sıcaklık oldukça baskın tutulmuş.

Bahçesi için her daim uğraşan Büşra Hanım, iç kısımlarda da modern ile İskandinav arasında gidip gelen bir dekor ortaya çıkarmış.

Evde bizi ilk olarak karşılayan salon tam olarak bu dediklerimizin vücut bulmuş hali: Mobilyalar modern, detaylar İskandinav...Hatta arada country bile var!

Ahşap ve bitkilerin sıcaklığı fazlaca sevildiği için dekorun renkleri nötr olmuş. Alanı hareketlendirme görevi natürel materyal ve yeşil dostlara verilmiş.

Canlı tonları da seven ev sahibimiz, bu sevgisini en net şekilde yatak odasında göstermiş. Bir duvarın turuncuya boyandığı bu odada neşenin tonu biraz yükseltilmiş.

Evin birçok alanını bizimle paylaşan Büşra Hanım, dekorun genelinde abartıdan uzak kalmış. Samimiyeti her odada kucaklamış.

Sürpriz köşelerle karşılaşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @evcistt  

Buyurun konuk olalım.